در بارداری از بیماری ویروس کرونا در امان بمانید …

در بارداری از بیماری ویروس کرونا در امان بمانید …

من باردار هستم. چه کارهایی باید انجام دهم تا از خودم حین همه گیری بیماری ویروس کرونا محافظت کنم؟

طبق تحقیقات، زنان باردار نسبت به سایر گروه‌ها در خطر بالاتری از ابتلا به بیماری ویروس کرونا نیستند. گفته می‌شود که به دلیل تغییرات در بدن و سیستم ایمنی، زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری ممکن است دچار عفونت‌های حاد تنفسی شوند، و بنابراین مهم است که بسیار مراقب باشند.

کاده رئیس کنفدراسیون بین المللی ماماها در این باره توضیح می دهد: «می‌دانم که برای زنان باردار خیلی سخت خواهد بود؛ البته آنها از خود و جنین خود مراقبت می‌کنند و ممکن است فرزند دیگری هم داشته باشند، ولی تا جایی که من می‌دانم خطر بیماری برای خانم‌های باردار بیشتر از سایرین نیست و به همین دلیل همان کارهایی که دیگران می‌کنند را باید انجام دهند.»

درمورد حفظ فاصله اجتماعی کاده توصیه‌های زیر را به زنان باردار می‌کند:

  1. از تماس با کسانی که علائم بیماری ویروس کرونا را دارند بپرهیزند.
  2. تا حد امکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده نکنید.
  3. تا حد امکان از منزل کار کنید.
  4. از حضور در جمع‌های کوچک و بزرگ در فضاهای عمومی پرهیز کنید، به‌خصوص در اماکن سربسته یا محدود.
  5. از حضور در دورهمی‌ها با دوستان و خانواده پرهیز کنید.
  6. با استفاده از تلفن، پیامک یا فضای آنلاین برای تماس با ماما، پزشک زنان و یا سایر خدمات مورد نیازتان تماس بگیرید.

سایر اقدامات محافظتی شامل شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، تمیز و ضدعفونی کردن سطوحی که در معرض تماس هستند، هشیار بودن نسبت به سلامتی خود و درخواست کمک پزشکی سریع به محض مشاهده هرگونه علائم مشابه بیماری ویروس کرونا .

متخصص زنان اصفهان شیردهی برای مادران مشکوک یا مبتلا به کووید 19

آیا می‌توانم با اطمینان از سلامتی نوزادم را شیر بدهم؟ 

کاده می‌گوید: «تا جایی‌که من می‌دانم، شیردهی کاملاً ایمن است. تمامی تحقیقات نشان می‌دهند که ویروس کرونا ازطریق شیر مادر منتقل نمی‌شود، بنابراین مادران می‌توانند به این کار ادامه بدهند، و درواقع این بهترین کاری است که برای نوزاد خود می‌کنند.»

اگر مشکوک به ابتلا به بیماری کرونا هستید، حتماً خیلی سریع کمک پزشکی بگیرید و به دستورات پزشک خود را عمل کنید. مادرانی که از لحاظ جسمانی وضعیت خوبی دارند و می‌توانند به نوزاد خود شیر بدهند، بایستی موارد احتیاطی را رعایت کنند، ازجمله زدن ماسک درصورت امکان، شستن دستها قبل و بعد از تماس با نوزاد و تمیز/ضدعفونی کردن سطوح.

اگر مادری هنوز پس از زایمان بهبود کامل پیدا نکرده و نمی‌تواند شیر بدهد، شیر را بدوشد و از طریق یک قاشق یا کاپ تمیز با رعایت تمام نکات بهداشتی و احتیاطی به نوزاد بدهد.


شیردهی برای مادران مشکوک یا مبتلا به کووید ۱۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *